Leg jij graag het lekkerste brood op de plank voor onze klanten?

Functie

  • Je bent verantwoordelijk voor het bereiden en bakken van brood, pistolets en andere deegwaren.
  • Je kijkt mee toe op de kwaliteit en kan zelfstandig werken.
  • Ook het net houden van de werkplek behoort tot je takenpakket

Keywords

  • Opleiding en/of ervaring is een vereiste
  • Efficiënt en correct zijn
  • Hygiënisch werken
  • Doorzetter die streeft naar perfectie

Jobgerelateerde competenties

  • Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden
  • Ingrediënten uitkiezen (bloem, gist, additieven, ...) en doseren voor het maken van brooddeeg of patisseriedeeg Het deeg mengen, kneden en uitrollen
  • De deegstukken en patisserie voorbakken, bakken en uit de oven halen
  • Het deeg in deegstukken verdelen, rollen en vormgeven. De gisting controleren

Persoonsgebonden competenties

  • Creatief denken (Inventiviteit)
  • Resultaatgerichtheid
  • Regels en afspraken nakomen
  • Samenwerken als hecht team
  • Zin voor nauwkeurigheid hebben
  • Zelfstandig werken

We bieden je

  • Een voltijdse vaste tewerkstelling in een groeiend bedrijf (38-urenweek)
  • 5-dagen werkweek (2 vrije dagen per week)
  • Het gebruik van zeer recente productiemachines om het werk uit te voeren
  • Respect

Zin om ons team te versterken?

Solliciteer bij voorkeur online via onderstaand formulier. Je kan je brief ook ter attentie van Paul Devos sturen naar Grondwetlaan 28, 9040 Sint-Amandsberg.

Solliciteer